Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tomatplantor (Sungold)

Hej,
har härliga tomatplantor (Sungold) på min inglasade veranda.

De växer så det knakar, det kommer tre blad och sedan en kvist med massa blommor som blir små tomater (jag pillar på dem med pensel så varje blomma blir tomat). Nu har jag 6 kvistar på varje planta och den börjar "knäa" trots att jag har bundit upp den. Hur länge vågar jag låta den få fler kvistar med blommor som blir tomater? Kommer den att "orka med" så att alla hinner mogna? Vad skall jag gödsla med och hur ofta?

Tack på förhand för ditt svar
almösund

Odla Svarar: 

Vi är bara i mitten av juli. Du skriver inte var du bor men till mitten av september växer tomaterna normalt. Du har dem i inglasad veranda och det betyder att tomaterna kan mogna långt in i november. Sex klasar är nog vad den orkar. Gödsla med något flytande gödselmedel varje vecka till och med augusti månad.

Göran