Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tok 'Red Robin'

Hej,
det är så att jag har köpt en 'Red Robin' och planterat för ca 3 veckor sedan. Det har dock inte kommit några blad på den än. Är den död kanske? Jag bor i Fagersta (Västmanlands län) Jag mullade jorden med lite sand och lite vanlig planteringsjord tillsammans med den ganska leriga jorden som finns här vattnade och satte ner den, har sedan vattnat då och då. Nu är det också så att min granne klippte gräset OCH denna tok så den blev ungefär 1,5 cm hög mot när jag satte den ca 10 cm hög. Klarar den det om den nu levde från början?

Mikael 

Odla Svarar: 

Token klarar klippningen om den levde när du satte den, men 1,5 cm låter dock för lite även för gräs!! Ta 3-5 cm nästa gång, det är inte meningen att nagga gräset ända till rötterna och särskilt inte nu på försommaren, då det kan bli torkskador.

Om den lever kan du få veta genom att vänta och se. Och så sätt en pinne som markering så att den inte blir klippt igen!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.