Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tjua på balkongen

Hej Sylvia
Jag hittat en Tjua i soprummet som jag har tagit in till min inglasade balkong. Jag har planterat den i en stor kruka, vattnat mycket. Den är lite brun ytterst på några grenar med det har jag klippt bort. Vad jag förstår skall den ha mycket vatten och helst så i skuggen?

Hur gör jag på vintern? Balkongen är ju inglasad men jag bor i Umeå så det blir rätt kallt.

Har du några tips Sylvia?
Tack så hemskt mycket för svar.
Tina

Odla Svarar: 

Ja, du har gjort en planträddningsinsats och verkar ha lyckats! Den ska ha vatten men inte så den är blöt hela tiden, bara fuktig.

Du får fixa isolering till krukan. Svep in den i en husisoleringsmatta, t.ex. Eller bygg en låda av tjock frigolit. Det ska vara isolering även i botten!

Upptill och intill krukan fyller du med torra löv e.d. så det inte blir kvar kalla "fickor" i den.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.