Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Thujahäck 'Smaragd'

Hej Sylvia!
Vi har köpt ett hus med en gammal Thujahäck, Smaragd är jag ganska säker på att det är. I yttersta kanten har en planta blivit helbrun. Har sett att det är mycket myror i närheten. Kan dessa ha tagit död på plantan?

Tänker även på att klippa häcken ganska mycket, dock ej så att man kan se klippytan i stående ställning. Kan man såga ner den till ca 2 m, är nu 4-5 m. När skall man i så fall göra detta ingrepp.

Tack på förhand för svar.
/Jette

Odla Svarar: 

Myror dödar i och för sig inte växterna men de kan utarma jorden genom att gräva gångar så att växten inte får något vatten och näring och då torkar den bort. Så bäst att kolla så det inte finns en myrbo i marken under tujan. Om så är fallet, köp Myrr eller något liknande och behandla så att myrorna flyttar.

Du kan klippa den i april eller i september. Toppa över en sidogren så att man inte ser snittytan, det ser hemskt ut om den ser "skövlad" ut.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.