Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Thujahäck i en mindre skogsslänt

Hej!
Har planterat en Thujahäck 'Brabant' i en mindre skogsslänt som det kan bli ganska blött om det regnar mycket. Har då dränerat för att eliminera detta problem som också medförde bruna toppar på nästan varje planta.

Men problemet som vi nu har är att det buskar sig inte nedtill som de två andra Thujorna som jag har på en annan plats som har bedrövlig jordmån, och som man i vanliga fall borde förbättra. Häckplantorna har vuxit från 80 cm till 120-150 cm på c:a två år. Tycker inte att de utvecklas på samma sätt som de andra två. Har gett dem Algomin tidigare på året då jag blev rekommenderad att göra detta av en trädgårdsmästare.

De växer på höjden, men vill inte buska sig. Någonting är fel, men vad?

Leif 

Odla Svarar: 

Det verkar som om de växer för kraftigt uppåt - för mycket kalium, kanske? Om du låter bli att gödsla under något år så kanske de saktar av att växa uppåt och växer på bredden istället. Och trädgårdsmästaren som sålde plantorna till dig, är han säker på att det verkligen är 'Brabant'?

Sylvia