Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tefatsstora döda fläckar i gräsmattan

Jag har en hel del tefatsstora döda fläckar i gräsmattan. Har kontrollerat noga efter svamp omkring dessa. Häxringar? Men inte sett en enda ynklig svamp vid fläckarna. Har nu hört att det kan bero på mina fyrbenta vänner jag har. Att deras urin förstör min gräsmatta då de kissar på den. Är det sant eller vad kan de döda fläckarna annars bero på? Har försökt så nytt gräs i fläckarna och satt på ett jordlager. Vattnat men inget nytt gräs kom fram. Stendött med andra ord.

Mvh Annica

Odla Svarar: 

Det är sannolikt dina fyrbenta vänner som är orsaken åtminstone om de har en viss storlek schäfer eller liknande. Även om urin ett förträffligt gödselmedel i utspädd form blir det för starkt om det är outspätt.

Göran