Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ta skott ifrån körsbärsträd

Hej!
Min mamma och pappa har ett stort, gammalt körsbärsträd på sin gård som de skulle vilja ta ner men kanske ta skott ifrån och plantera om på något annat ställe i trädgården. Är detta möjligt? I så fall, när är det lämpligt att ta skott och hur ska men göra med skottet? Plantera direkt eller sätta i kruka tills nästa vår? Vore jätte tacksam för svar snarast då de på grund av av att grannens sikt blir skymd av detta jätteträd, måste ta bort det ganska snart.

Helena

Odla Svarar: 

Det är nog inte möjligt att ta ett skott. Om man ska göra det ska man ta skotten tidigt på våren och sedan sticka ner det i jord när det blir varmare. Det är ett vågstycke.

Göran