Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ta bort Berberisbuskar

Jag har taggbuskar i min trädgård. De finns med både gröna och röda små blad. Sådana blad som man som barn drog av kvisten så att de såg ut som rosor i när man höll dem i handen. (Kan inte för mitt liv komma på namnet på dem) Dessa vill jag nu ta bort p.g.a. att vi byggt en veranda och vill ha en trappa just där dessa står. De har vuxit vilt i ca.30 år och är ruskigt höga och grova. Att såga av stammen är ju bara att fixa men hur tar jag död på rötterna och den bit av stammen som inte går att ta med sågen. Jag vill ju inte att det ska komma en massa nya skott och att gräva upp roten är inte att tänka på p.g.a. dess storlek.

Hälsningar Lena

Odla Svarar: 

Hej!
Jag antar att det är berberisbuskar du har.

Det finns tyvärr inga genvägar, man måste gräva upp rötterna för att inte få upp en massa rotskott.

Såga ner så mycket det går, så att bara stubbarna återstår. Ta dit en minigrävmaskin, en s.k. larv, eller hyr en maskin som heter stubbfräs. För dessa buskstubbar räcker den mindre modellen av stubbfräs. Så det är bara att kommendera "gubbarna" till jobbet! Du får väl kalla in alla kompisarna till "stubbagille"!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.