Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Syrenberså...

SyrenbersåJag vill bara skicka en bild för att visa vår fina berså. Den har funnits så länge jag kan minnas (jag är 40 år) och jag minns då den var helt nerklippt en gång då jag var liten, det var väldigt tomt.

Men nu är den uppväxt igen och helt hopväxt i toppen och på bilden kan man se öppningen mot norr. Gissar att den är drygt fem-sex meter i diameter och 6-7 meter hög. Bättre ställe finns inte heta sommardagar.

Hälsningar Maria i Orsa

Odla Svarar: 

Nej men, vad jättefin! Den var verkligen jättestor! Kan tänka mig hur underbart det är med kaffe eller saft och bullar där en het sommardag!

Tack för titten!
Sylvia