Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Svartplommonbuske

Mina svärföräldrar ska sälja sitt hus och rensade därför sin trädgård. En stor fin svartplommonbuske tog upp mycket plats och skulle bort. Vi grävde upp den, och la den i en säck med mycket blöta tidningar i. Efter bara en halv timme började bladen att hänga. När jag kom hem med min buske satte jag den därför i en hink med vatten ett par timmar och planterade den sedan. Den har nu stått i två dygn och vi har vattnat ordentligt, trots det hänger bladen fortfarande. Det är ju inte bra att flytta en växt mitt i sommaren men jag ville inte gå miste om den. Vad ska jag göra?

Jeanette

Odla Svarar: 

Tyvärr inte mycket att göra - som du säger själv är det inte bra att flytta en växt mitt i sommaren.

Fortsätt att vattna och bred en sådan där vit plantskyddsväv över den för att minska avdunstningen nu i sommarhettan. Viktigt nu att skydda den mot solen så att den får chansen att etablera sig.

Sylvia