Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Svårgrodda frö..

Maria

Hej.

Jag har bland annat sått gul kepalök frö. Men de vägrar gro.. En ynka liten lök har kommit upp men resten är "stendött". Förra året sådde jag ute men fick då väldigt små lök så jag tänkte förkultivera inne i år. Men löken verkar va av annan tanke... Pillar jag upp ett frö är det fortfarande hårt så de har inte ruttnat och jorden håller jag fuktig så de borde inte torka heller. Har du någon aning om vad jag gör för fel? Fröna kommer från ett känt bolag så jag tror inte det är dålig kvalitet. Tack för svar! Mvh Mia

Odla Svarar: 

Hej!

Det är svårt att gissa vad det kan bero på. Du kan pröva nästa gång att dagen innan sådd lägga fröna i en skål med ljummet vatten o låta ligga över natten. 

Eller så kan du göra så här: Testa fröna

Med vänlig hälsning

Sylvia