Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Svampangripna träd

Hej!
Vi har den senaste tiden haft två träd som har fallit av sig själv. Det ser ut som de är svampangripna längst ner. Båda träden såg för övrigt helt friska ut, så det var oväntat. Vi har en stor tomt med många gamla och höga träd. Vi har tidigare haft problem med hussvamp både i huset och en annan byggnad på tomten vilket gör oss oroliga och undrar om den även kan angripa träd. Grundvattennivån är hög vilket gör det gynnsamt för svamp. Vad tycker ni att vi ska göra - ska vi kontakta någon fackman som tittar på resten av träden på vår tomt?

Tack för hjälpen!
Vänliga hälsningar
Eva Bernhold

Odla Svarar: 

Ni bör anlita en fackman - utan att titta och ev. ta prover kan man inte vara säker på vad som är fel.

Fackmän hittar ni bl.a hos Trädmästarna: http://www.sv-tradmastarna.se/

Sylvia