Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

"Summer snow" och Schneewittchen klippning

Hej Sylvia!
Jag har anlagt ny rabatt och har inte hållit på tidigare så mycket med trädgårdsarbete därför tänkte jag ställa två frågor.

1. Jag har köpt två clematis "summer snow" som enligt handelsträdgården är två år eftersom de var rätt stora. Ska jag klippa dem höst eller vår eller låta dem vara? Om de ska klippas hur mycket?

2. Har köpt 5 Schneewittschen som blommar för fullt jättekul! Ska jag klippa dem i vår och hur i sådana fall?

Tack på förhand om du har tid att svara!!
-ha en fortsatt trevlig sommar!
Nina

Odla Svarar: 

'Summer Snow' kan du i och för sig klippa på hösten efter att den har blommat färdigt. Men den har rätt dekorativa fröställningar som sitter kvar länge, så du kanske vill ha kvar dem till våren. För det går lika bra att klippa på våren och man behöver inte klippa den så mycket, bara putsa om man vill att den ska bli stor.

Hoppas du har fått rätt sort! Ofta är det i själva verket 'Iceberg' som säljs som 'Schneewittchen'! 'Schneewittchen' är en rabattros som behöver putsas på våren "när björkarna har musöron". Lämna 3-5 friska ögon på varje gren.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.