Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stubborttagning

Enligt en arbetskamrat finns det något medel som man kan ha på stubbar som ska göra att de förmultnar snabbare. Finns det och vad heter det? Var får man tag i det i så fall? Bor på en liten tomt med massor av stubbar efter stora tallar och det gör det väldigt svårt att planera trädgården.

m.v.h. Mette

Odla Svarar: 

Om du har massor med stubbar, tycker jag att du ska hyra in en kille med stubbfräs!! Kolla på Gula Sidorna! Han tar bort alla stubbarna snabbt och effektivt och framför allt miljövänligt. Sedan är du av med dom och kan plantera annat.

Sylvia