Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stubbe från hängbjörk

Hej Sylvia!
Jag ska ta bort min hängbjörk och tänker ha en stubbe kvar och då undrar jag ska man behandla stubben med något så att den inte växer eller kan den bara stå där? Har en liten fråga till Kan man plantera Jasminbuskar nu vid denna årstid eller jag ska vänta till hösten?

Jag tackar på förhand för svaren.
hälsn Caisa

Odla Svarar: 

Det går inte att göra så värst mycket med stubben annat än att passa den och rycka bort ev. skott så fort de kommer. Någon gång ska den tröttna.

Jasmin..? Jag blir alltid misstänksam när folk säger jasmin, för i 99% av fallen menar de schersmin. En jasmin kan du däremot se här: http://www.odla.nu/artiklar/images/bilder/vinterjasmin-jasminum-nudic.jpg. Om den har vita blommor i juni, är den däremot schersmin, och du kan plantera nu på våren när det blivit lite varmare, i april-maj.

Sylvia