Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stubbe efter körsbärsträd

Hej
Jag har en stubbe efter ett 20 år gammalt körsbärsträd i min trädgård. Då det kostar en förmögenhet att gräva upp roten och jag tror att vissa rötter går in under min terrass undrar jag om du har några bra tips. Har hört om kopparspik och även att man kan borra en massa hål i stubben och elda med bensin! Dock finns det inga bättre alternativ för att snabbt få död på roten utan en massa rotskott. Måste ha bort den - den står i vägen och ser ful ut.

Tacksam för svar. J

Odla Svarar: 

Jo, hyr en stubbfräs!! Om du är osäker på om du kan köra den själv, så lej en förare också! Kostar nog inte så mycket mer än alla försök med kemiska medel skulle kosta och stubben får du bort snyggt och säkert.

Sylvia