Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stöd för luktärter

Har satt luktärter i en balkonglåda som ska stå på ett långt bord intill ena balkongväggen. Vad ska jag använda för något för dem att klättra på? Klättrar de själva eller ska jag hjälpa dem på traven?

Britt-Marie

Odla Svarar: 

Du får greja en anordning för dem så att de kan klättra. Ta t.ex. två tjocka, stadiga bambukäppar och dra igenom hönsnät så att du får en nätvägg för dem att klättra på. Eller köp en spaljé och dra trådar mellan spjälorna så att de tunna klängena kan gripa tag i dom.

Men du har väl inte satt dem ut redan? Det är nog lite för kallt för det på nätterna ännu. Ha lådan svalt inomhus tills det blir varmare nätter.

Sylvia