Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stockros

Hej.
Jag har en grann stockros som drevs upp i våras av frö som plockades på Cypern i februari. Den har stått ute i kruka hela sommaren. Jag har nu tagit in den och undrar hur den vill ha det över vintern. Den blommar väl i vår igen? Eller blommar den bara ett år?

Tacksam för svar så jag kan bevara ett vackert minne!
Hälsningar
Gunnel

Odla Svarar: 

Det bästa hade varit om du hade grävt ner den i trädgården och täckt väl innan det blir tjäle. Då kommer den förhoppningsvis även nästa vår.

Om du vill ha den inne så ha den så svalt som möjligt, gärna nära nollgradigt på vintern. Vattna vid behov. Men för säkerhets skull kan du ju ta frön av den som du kan så igen på våren!

Sylvia.