Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stickling från olivplanta

Hejsan!
Jag har fått en stickling från en olivplanta och undrar nu hur jag ska göra med den. Jag har haft den i ett glas vatten i ca 2 månader, men inga rötter har växt ut. Den lever dock fortfarande. Ska jag ha tålamod och vänta på att rötter ska växa ut eller ska jag plantera den i jord redan nu eller är det ett hopplöst företag?

Vore verkligen tacksam för svar!
//Jill.

Odla Svarar: 

Du kunde ha prövat att plantera den direkt i sand/torv-blandning. Rotningsmedel kunde ha hjälpt (Weibufix e.d.). Dra en plastpåse med andningshål över och placera ljust men inte i direkt sol. Det är dock inte säkert att den tar nu när den har stått i vatten först men pröva!

Sylvia