Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stamsyren i kruka

Hej!
Jag har planterat en stamsyren i en korg på altanen. Kommer den att klara vintern så eller ska jag ha någon isolering runt korgen? Kan den frysa ihjäl under vintern? Ska jag vattna den under vintern?

Marie

Odla Svarar: 

Nu beror det ju på var du bor någonstans. Men det skadar dock inte att ta en stor frigolitlåda som du lyfter korgen in i och täcker jorden och runtom korgen med något luftigt material, t.ex. torra löv. Ha lådan så att det inte regnar i den, men kolla under vintern när det är plusgrader så att den inte helt torkar ut.

Sylvia