Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stamma upp gullregn

Hej
Jag har en plats där jag ev. skulle ha plats för ett gullregn som jag så gärna vill ha. Problemet är att det är emellan en lekstuga och ett plank. Så först ca 2 meter upp är utrymmet obegränsat. Från marken och upp till 2 meter är det bara ca 1 meter. Kan man på något sätt stamma upp gullregn så den får plats där?

Från en som så gärna vill ha ett gullregn men har inte så mycket plats.

mvh
Lena

Odla Svarar: 

Visst kan du stamma upp gullregn, och det finns redan färdiga stamträd av gullregn att köpa. Tänk dock på om du har barn i närheten att välja hybridgullregn, alltså ett som inte får frön, då fröna är giftiga!

Sylvia