Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sovande änglatrumpet

Har tre änglatrumpeter, som inte vill vakna. Klippte dem i höstas. De har inga blad kvar och har stått mörkt i ett förråd, som har hållit ca 5 grader hela vintern. Tog in dem i rumsvärme och ljus för flera veckor sedan.

De får nu vatten och jag sprayar stammarna med rumsvarmt vatten flera gånger varje dag, men de visar inte minsta livstecken. Stammarna är inte skrumpna och skrapar jag försiktigt är de gröna innanför "barken". Den ena är ny sedan förra våren och de två andra övervintrade jag så här förra vintern och då vaknade de.

Hur ska jag få dem att vakna igen? Eller har de dött i vinter?

Tacksam för svar. Lena B

Odla Svarar: 

Är de gröna innanför barken så bör de inte vara döda. Så du får väl skaka liv i dem genom att byta jord, ställa ljust och varmt och fortsätta vattna och spraya som du gör. Och så får vi hoppas att Törnrosorna vaknar någon gång!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.