Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sork i växthus och rabatter

Hej
Flyttade till ett hus tidigt i våras och tyvärr insåg ganska snabbt att det fanns fullt med sork, både i växthuset och i rabatterna vid huset (torpargrund) Har testat ett illaluktande sorkmedel som jag hällt i hålen samt tryckt ner närdränkta trasor i de stora hålen. De elektriska ljuden hjälper inte något vidare. Har hört att man kan gräva ner halvfulla drickesflaskor till hälften så att de störs av det ljud som blir när det blåser, samt att det finns blommor de inte gillar. De äter upp nästan allt som finns i rabatten och de största gångarna är ca 10-15 cm i diameter.

Tacksam för hjälp!
// Anna

Odla Svarar: 

Sork är ett otyg som är mycket svårt att bli av med. Fällor verkar vara det enda som fungerar men det är tålamodsprövande

Göran