Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sönderkörd gräsmatta

Vi håller nu i december på att installera bergvärme. Jättestor och tung borrmaskin har har körts över den befintliga gräsmattan. Nu dock en leråker!

Vad göra och när?

Tacksam för förslag från Carin i Sörmland

Odla Svarar: 

Ojoj.... du kan ju börja med att försöka med en grep lyfta upp och lufta det värsta. Släta så mycket det går, fyll på med sand. Det viktiga nu är att inte vatten står på platsen och får gräsrötterna att drunkna.

Resten av räddningsjobbet kanske ni får spara till våren, då ni kör med vertikalskärare och lyfter där det behövs. Sedan kan ni toppdressa och ev. hjälpså, men det visar sig först på våren hur illa det är.

Sylvia