Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sommarsticklingar från vedartade växter

Hej
Har en nyinköpt trädgårdsbok där det står att man nästan kan ta sommarsticklingar från alla vedartade växter och tillvägagångssätt. Min fråga är då om det är möjligt att göra det på syrener. Har precis klippt ned den en hel del och har en mängd fina kvistar som rent generellt skulle fungera som stickling, men är osäker på om det är möjligt? Fungerar det bättre med rotningshormon?

MVH
Renee Alderbro

Odla Svarar: 

Du ska självklart pröva! Ta sådana som inte är fullt förvedade och att ha med "klack" kan hjälpa i vissa fall, så pröva båda sätten. Rotningsmedel håller snittytan ren och påskyndar rotanlagen, så visst kan det hjälpa!

Sylvia