Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Solokra Sunset

Hej Sylvia.
Skrev till dej sent i höstas och frågade om jag kunde odla denna sort vintertid, gjorde det med lyckat resultat. Jag har ända några undringar om den här blomman, hela blommorna har klara kristaller som inte verkar skada den ska det vara så? Har försökt att spraya med såpvatten utan resultat. Har toppat dem en gång i nov, dom är väldigt höga och har inte förgrenat sej, dessutom ska dom till att blomma. När är det dags att toppa igen, vad kan jag göra för att få dom kraftigare.

Tacksam för ett svar.
Mvh. Julianne

Odla Svarar: 

Jag tror du menar den lilla glittriga "sanden" på blommorna när man tittar på dem i stark solsken, eller? Det ska vara så. Även andra, särskilt vita, Hibiscus-släktingar kan ha det så, liksom t.ex. Amaryllis.

Om du klipper den ganska rejält på våren när du ska byta jord, så tror jag att den kommer att grena sig. Pröva att använda det bortklippta till sticklingar.

Sylvia