Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Söker ett namn

Hej,
jag undrar vad en blomma heter och vad den klarar av för klimat, och skötsel och så? Blomman vars namn jag inte kommer på, är en ganska buskig växt med orange-gul-röda blommor och ganska sträva blad? Jag trodde att det var en sommarblomma. Sökte på "sommarblommor" på er hemsida, och gick in på en artikel som heter "Sommarblommor, och sedan?" Där är det en bild på den jag söker, längst ner till höger ihopsatt i en blomstergrupp. I krukan längst fram till vänster. Vill gärna veta vad den heter och vilken omsorg den skulle kräva och vilka förhållanden? Är väldigt tacksam för svar så snart som möjligt.

Tack, för en väldigt bra sida!
Vänligen
Hannah

Odla Svarar: 

Du menar möjligen eldkrona, Lantana camara? Den är en övervintringsväxt som inte klarar vårt klimat vintertid utan måste övervintras i något uppvärmt växthus e.d. Alltså inte så lätt att handskas med, men så fin när den blommar! Finns att köpa som utplanteringsväxt så här dags i handeln. Fin att göra krukarrangemang med, kan bli riktig stor om den trivs!

Sylvia