Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Söker en "Karl-Johan"

Hej!
Jag och min man har nyligen köpt en gård med stor trädgård och vi har båda med ett stort och allt mer växande intresse börjat att engagera oss i vår nya trädgård. I år är det tio år sedan vi träffades och jag skulle vilja ge min man någon romantisk gåva och eftersom vi har funnit ett nytt gemensamt intresse i vår trädgård skulle det vara roligt att ge något som är relaterat till detta.

Min tanke är att finna en perenn, fruktträd eller dylikt med våra namn som man kan plantera tillsammans. Jag vet att det finns en äpplesort som heter Katja men vad finns det i min mans namn Karl-Johan (Kalle)? Tacksam för om du har tid och lust att angagera dig i min kanske lite ovanliga fråga!

Katja

Odla Svarar: 

Ja, äppelsorten 'Katja' finns och är jättegod också! Annars skulle man ju kunna ha ett familjeträd med Katja och Kalle inympad, men mig veterligen finns det ingen sort med Karl eller Johan eller Kalle i namnet...

Det är faktiskt jättesvårt att hitta ett visst namn, och det är mångdubbelt svårt om det är ett mansnamn, då de flesta växter döps efter kvinnor!

Karl förekommer dock i Paeonia 'Karl Rosenfield', alltså en luktpion.

Vidare finns stora, vackra gräs, Molinia caerulea subsp. arundinacea 'Karl Foerster' och Calamagrostis x acutiflora 'Karl Foerster'.

Dessa gräs passar ju ihop med pionen...

Ni kan ju alltid satsa på en svampodling! Boletus edulis - Karl Johan-svamp, är en delikatess! Sedan kan ni laga en romantisk middag med huvudrätt där den svampen ingår och med en äppelpaj på 'Katja' som efterrätt... :-)

Tyvärr kan jag inte komma på fler Karlar just nu...

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.