Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Snygg och trevlig trädgård

Jag bor på Hertsön i Luleå och undrar vart jag kan vända mig för att få råd och tips om hur jag ska få en snygg och trevlig trädgård. Jag vill ha lagom mycket jobb men skulle vilja ha hjälp eftersom jag inte är så himla kunnig på området. Någon borde ju se vad jag har att röra mig med i ytor och läge och komma med förslag. Sånt kostar väl en massa pengar om man ska ha någon experthjälp eller?

Carin Hessmo

Odla Svarar: 

Det kostar inte en massa pengar om man tänker så här: Jag vill ha en snygg och trevlig trädgård, men jag har inte själv den kunskapen som behövs. För att undvika en massa onödiga köp och att pröva sig fram genom många misstag och felköp, satsar jag genast på en expert, som gör en ritning som jag sedan kan följa till punkt och pricka! Du kan hitta sådana personer genom att titta på telefonkatalogens gula sidor under Trädgårdsarkitekter eller genom att fråga Hushållningssällskapet i kommunen om de kan ge dig rekommendationer på en lämplig person. Ta anbud och rekommendationer från flera håll.

Lycka till!
Sylvia