Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Snödroppsträd, Halesia carolina

Hej Sylvia
Jag har ett snödroppsträd "Halesia carolina", som inte trivs på sin plats. Förra vintern frös det ner nästan helt. Och nu till hösten tänkte jag flytta på det. Men hur trivs det bäst, soligt-skuggigt? Ph värdet i jorden? Jag bor i ca. zon 4.

Vänligen Jeanette.

Odla Svarar: 

Du har en zonknäckare, om du har den i zon 4! Zon 2 anses som härdighetsgräns. Men om du letar fram den varmaste, soligaste, mest vindskyddade platsen du har och ger den djup, näringsrik, mullrik, kalkfri jord, som är fuktighetshållande, så hoppas jag att det går bättre. Vintertäckning behövs säkert också.

Sylvia