Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Snöbollssyren

Hej!
Jag läste en artikel i det senaste numret av tidningen Hus och Hem om en familj som hade snöbollssyrener utanför sitt hus. Jag tyckte att de var väldigt vackra och begav mig till närmsta handelsträdgård och frågade efter denna buske, de var väldigt hjälpsamma men ingen hade hört talas om denna växt. Det fanns en buske som hette snöbollsbuske, vet du om det är det samma eller finns det någon buske som heter snöbollssyren?

Hoppas att du kan hjälpa mig.
Tack på förhand
Maria

Odla Svarar: 

Tyvärr har jag inte sett denna tidning, så jag kan inte kolla vilken buske som finns i bilden. Så jag tycker att du ska ringa till den som skrev artikeln i tidningen och fråga. Mig veterligen finns det ingen buske med det namnet, så hon har förmodligen blandat ihop kanske höstsyrener med snöbollsbuske...

Jag försöker mig dock med en vild gissning, som du kan ta och kolla i plantskolan om den kanske är den: Vidjehortensia, Hydrangea arborescens 'Annabella', som blommar med vita, snöbollsliknande blommor på sensommaren!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.