Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Snart trädgårdsägare

Hej Sylvia!
Jag ska äntligen få en egen trädgård att sköta, och jag längtar efter att sätta kryddland och blommor så jag nästan går sönder. Jag vet att det är ett stort förarbete som krävs då de tidiga ägarna inte alls brytt sig om trädgården.

Nu undrar jag bör jag följa mammas råd och vänta ett helt år, bara för att se vilka växter som finns dolda innan jag börjar min stor rensning i rabatterna.

Tack på förhand !
med vänlig hälsning
Nadja

Odla Svarar: 

Du bör ta det lugnt, ja. Men du kan så klart städa upp, ta bort skräp, tukta buskar, reparera och fixa. Men vänta gärna med att gräva upp rabatterna tills du sett vad som möjligen finns där, nu ser du ju inte t.ex. vårblommorna.

Finns där en "potatisåker" så kan du självklart ta den i besittning redan på våren. Det finns att göra, även om man inte ger sig på rabatterna det första man gör!

Lycka till!
Sylvia