Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Snabbväxande växt

Hej,
som rubriken lyder undrar jag över en snabbt växande växt. Skulle behöva en som gror och även växer upp en bit på någon dag eller två...

Frågan blir alltså finns det sådana växter och i sådana fall vad heter de? Vilken är den snabbaste växten som är möjlig att odla i kruka inomhus?

Tack på förhand,
Mvh Fredrik

Odla Svarar: 

Hmmm... jag känner inte till någon "snabbhetstävling" i groning, så att det är svårt att veta vilken som är snabbars. Men det finns ju växter som poppar upp ganska fort efter sådden, på 2-3 dagar. En sådan är ju t.ex. smörgåskrasse, som man kan odla till och med på en tallrik med hushållspapper som odlingsmedium. Bara man håller den varm, fuktig och ljust.

Rajgräs en en annan snabbgroende växt, man kan odla den till påskdekoration.

Sylvia