Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Små prydnadsträd

Hej!
Skulle vilja ha några exempel på små prydnadsträd som passar min trädgård. Vi har stora fönster på framsidan och därmed också insyn men, vi har också en vacker sjöutsikt som vi inte vill skymma alltför mycket. Tips på något luftigt, vackert träd önskas!

En fråga till: var får man tag på grosfillexkrukorna som jag såg här på odla.nu?

Camilla

Odla Svarar: 

Jag kan tyvärr inte ge dig förslag på träd utan att veta var du bor någonstans... är det zon 1-2, så det första som jag kom att tänka på var Robinia, den skulle vara både vacker och luftig.

Grosfillex-krukorna kommer säkert att dyka upp i plantskolorna under våren.

Som jag påpekade i artikeln, var det nya produkter som tillverkarna/leverantörerna visade upp. Dessa krukor finns alltså inte ännu i detaljhandeln, men kommer till våren enl. försäljaren på mässan. Produkten var så ny att han inte heller kunde tala om vad de kommer att kosta, men det lär inte bli särskilt "farligt".

Sylvia