Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Små plommonskott

Hej,
vi har ett victoriaplommonträd. För 6 år sedan när vi flyttade till vårt hus upptäckte vi att det fanns massor av små plommonskott några meter bort. Vi grävde upp en för att plantera längre bort. Vi tror att det är ett rotskott. Trädet har blivit stort, över två meter högt, och blommar rikligt.

Dock blir det bara ett par plommon och de ser små ut. Är det någon ide att spara trädet? Kan man förväntas få ett bra träd med rikligt med frukt i framtiden?

Samanci 

Odla Svarar: 

Nej skotten kommer från grundstammen vars uppgift är att bilda ett rikt rotsystem, inte att ge frukt. Det är bara att ta bort.

Göran