Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Små plantor av Kronärtskockor

Hej!
Har omsorgsfullt planterat kronärtskocksfrön och har nu små plantor. De står med tilläggsbelysning av lysrör i sval källare och verkar må prima. Problemet är att vi skall på en veckas semester och lysröret är direktkopplat till väggkontakten och går alltså inte att sätta timer på. Vad är bäst?

1. Ha lysrör på dygnet runt 1 vecka i sval källare (ca 16 grader)
2. Nöja sig med svagt fönsterljus i sval källare eller
3. Flytta upp plantor till varmt rum (ca 23 grader) med något bättre fönsterljus och tillägg av lågenergilampa 7w m timer?

Tacksam för svar!
Sanna

Odla Svarar: 

Varför inte ta ner lågenergilampan i källaren och koppla den till en timer med 14 timmar ljus och låg temperatur. Risken är att de torkar ut i det varma rummet.

Göran