Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Små gräsmatteplättar

Hyr en sommarstuga som ligger i en ekbacke med hällar och ljung. Tomten ligger i söder och solen gassar hela dagarna. Det finns små fd. gräsmatteplättar som jag vill få till liv. Jorden är torr, kompakt och flyger och ligger troligen i ett tunt lager på berget. Har provat att lufta med grepe, dressa med torvmull+jord, så i mer frö men inget gott kommer utav det. Gräsmattan blir mer och mer torr jord med små söndertrampade tuvor på.

Är det nån ide att dressa? Hur och med vad? Eller måste vi anlägga nytt? Kan man göra det ovanpå den gamla torra mattan? Hur och med vad gör man? Och så billigt som möjligt eftersom vi hyr...

Åsa

Odla Svarar: 

Se min artikel om jord. Det som saknas är vatten och det kan du inte förbättra med dressing.

Göran