Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Små frukter

Hej Göran,
köpte ett persikoträd för tre år sedan, frost tror jag det heter, förra sommaren blev det frukt på det men de blev väldigt små. Kärnan var stor men fruktköttet blev bara några mm, vad kan ha blivit fel, vore kul att veta så att detsamma inte händer i år. Trädet har blommat nu så jag har varit i farten med en pensel och lekt bi.

Tacksam för svar.
Carina 

Odla Svarar: 

Antingen räcker inte värmen till för att de ska mogna eller har du så många frukter att de inte finns energi nog för att de alla ska växa till och mogna. Eller så räcker inte vatten och växtnäring, men det kan du ju i så fall åtgärda.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.