Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sly

Hej!
Vi har flyttat till ett äldre hus med gammal trädgård - tyvärr ganska förfallen, flera lager av häckväxter och mycket sly - självsådda plantor av buskar, träd som jag inte vet vad det är.

Min fråga är hur blir jag av med dessa självsådda plantor - och en del förvuxna buskar - det är i första hand rötterna jag inser att jag inte kommer att klara på med handkraft.

Vänliga Hälsningar
Vivika

Odla Svarar: 

Det skulle säkert vara enklast att anlita hjälp. För sådan hjälp kan man t.ex. kontakta en anläggningsfirma som åtar sig trädgårdsarbete. Ta fler anbud först och förvissa dig att de kan komma in med sina maskiner.

Sylvia