Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skuggrabatt

Tänkte anlägga en rabatt längs med vår terrassvägg, norrläge och där det endast är morgonsol fram till kl. 11-12. Vi bor i zon 3. Jag undrar om det går med azaleor. Höjden på växten får gärna vara upp till 1,5 m mot väggen.

Tacksam för förslag.
Annie

Odla Svarar: 

Azaleor vill gärna ha sol för att blomma bra, men har de sol hela förmiddagen så kan det räcka. Rododendron kan fungera bra som komplement vid skuggigare lägen, så ni kanske kan placera sådana där det är som mörkast, om ni ändå gör en surjordsrabatt för azaleor. Det finns rododendron i alla möjliga storlekar, så det är bara att välja en som passar.

Sylvia