Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skrumpnande fuchsia

Mina fuchsior vill inte leva. Jag har i vanliga fall lätt att hantera växter men alla mina fuchsior dör. Jag har haft flera olika sorter men när de nått en höjd på sa 2 dm, blir bladen skruttiga och tunna och så dör de på om pö. Det här hände förra året också.

Jag har dem i mitt fönster i kruka, jag har både haft ampel, lerkruka och plastkruka, men alla har gått samma öde till mötes. Är de bättre att ha dem på balkongen?Jag har förmiddagssol i fönstret och eftermiddagssol på balkongen.

Vissa har till och med börjat blomma, men de har också nått samma öde.

Mimi

Odla Svarar: 

Det låter som om de får för mycket vatten. Jorden ska inte vara för kompakt heller, utan måste vara lätt och luftig, annars går det som du beskriver.

Tryck inte hårt när du planterar om, bara skaka krukan lite så jorden rinner ner mellan rötterna. Och visst trivs de mycket bättre ute än inne!

Sylvia