Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skott istället för blommor

Vi har ett par nyinköpta rhododendron-buskar. De var fulla med knopp och vi planterade dem för knappt en månad sedan. Busken med rosa blommor har nu slagit ut och blommar underbart. Den med vita blommor fick inte en enda blomma. I varje blomknopp som först såg sprickfärdiga ut har i stället ny avlånga gröna blad vuxit ut. Vi är förbryllade, vad beror detta på? De står intill varandra och har fått samma jord och lika mycket vatten. Ev undrar vi om de kan ha fått för lite vatten?

Charlotte

Odla Svarar: 

Det kan ibland gå så här när man planterar in nya växter. En del har svårare att klara omställningen än andra. Så om det har vuxit ut nya skott på den, har den i alla fall rotat sig och ni behöver nog inte oroa er. Den blommar kanske nästa år istället.

Sylvia