Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skötselråd för Avokadoplanta

Hejsan Göran!
Jag har tittat på tidigare frågor för att hitta skötselråd för min avokadoplanta, men inte hittat nåt som kan hjälpa mig.

Jag har drivit upp en planta från en kärna, som nu är uppemot en meter. Problemet är att den är så vissen, snart har den inga blad kvar. Stammen är dock frisk. Den står i ett soligt fönster och jag vattnar den ofta. Vad ska jag göra?

Tacksam för svar!
Mvh Anna

Odla Svarar: 

Det är helt fel ljusklimat för avokadon och därför tappar den blad. När det blir ljusare kommer den igen. Toppa den så att den blir grenig. Jag antar att du inte tror att du kan få frukter, men som grönväxt kan den vara dekorativ.

Göran