Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skötsel av Kumquat

Hej,
Vi har två Kumquat som bägge var fulla med frukt vid inköp, men efter en-två månader tappar nästan alla blad. Har inte efter drygt ett år blommat om eller fått så mycket ny grönska.

Dom står soligt, varmt och får vatten. Vad gör vi för fel?

Sten

Odla Svarar: 

Det vanligaste felet är att det är för torr och varmt luft under vintervistelsen i boningsrummet. Då är det citrusväxternas viloperiod och de vill vila svalt, 5-10 grader, och behöver mycket ljus för att inte tappa bladen och senare knopparna, som kommer på vårvintern. Det är alltså svårt att klara citrusväxter utan växthus eller uppvärmt uterum.

Sylvia