Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skärgårdstomt

Hej!
Jag undrar om du kan hjälpa mig med förslag på hur jag kan muntra upp vår tomt i Stockholms skärgård. Det är en typisk skärgårdstomt, med mycket tallar och granar, men även björk och asp. Jag vill hitta någon blomma som jag kan så lätt och som sen kommer tillbaka och gärna sprider sig själv.

Favoriter är vallmo, förgätmigej, blåklocka med mera med mera!

På tomten finns det sedan 60 år ungefär, två cirkelformade stenrösen avsedda för rabatter, men de är övervuxna och ganska risiga. Har du nåt förslag på vad jag kan sätta i dem, och vad som behövs för att få dem att fungera? Jag menar med tanke på jordmån och väder osv.

Enormt tacksam för all hjälp jag kan få!
//Lotta

Odla Svarar: 

Du bör nog ta isär de där "stenrösen" om det låter sig göras och göra om dem med ny jord och nya växter. Kolla om det går att använda något vad ev. redan växer där.

Dom växterna som du nämner är alla lämpliga att sås därute, du kan också kika på vad andra har och skaffa likadana om du gillar dom. Passa på nu när plantskolorna rear och köp färdiga plantor.

F.ö. kan du ju läsa denna artikel också:
http://www.odla.nu/artiklar/sandjord.shtml

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.