Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skadedjur på humleplantor

Vi har planterat två humleplantor i var sin kruka för att pryda vår entré. De första veckorna växte den till sig enormt, men nu verkar det kommit något skadedjur på dem. Först trodde jag att det kalla vädret skadat dem då bladen blev bruna och torra i kanten, även vissa knoppar. Men nu ser jag på bladen att de har stora hål i sig som om något djurs suttit och ätit på bladen. Jag kan däremot inte se några sniglar eller löss. Vad kan det vara?

Kristina 

Odla Svarar: 

Jag kan tänka mig att det är tvestjärtar, de sitter och kalasar där nattetid så du ser dom inte! På dagen gömmer de sig i marken. Inte helt enkla att jaga, alltså.

Sylvia