Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Skadad gräsmatta pga. dränering

Hej!
Vår gräsmatta har pga. en nyligen gjord dränering blivit skadad. Det har legat jordmassor och annat bråte på gräsmattan en längre tid och sedan är det mycket jord/lera som täcker gräset. Vi har försökt kratta bort så mycket som möjligt men allt går ju inte. Hur gör vi för att få en ny fin gräsmatta nästa vår. Sår nytt nu där det är skadat eller skall vi vänta tills i vår?

MVH
Katrin

Odla Svarar: 

Ni kan pröva att dressa och lufta de västa ställena nu och så nytt i gluggarna. I förutsätt att ni bor så att frostrisken inte är överhängande på ett tag ännu. Om så är fallet, kan ni istället så på våren.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.