Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sjukdom på hallon

Hejsan
Har suttit och läst era frågor och svar men kan inte lista ut vad det är vi har fått för sjukdom på våra hallon. Vi satte dem för ca. 6-7 år sedan. Förra året så kom det ej blad eller hallon på fjolårets skott, men det bildades nya årsskott. I år är det likadant. Det kommer endast blad på några enstaka fjolårsskott. På alla så kommer det nya årsskott nervid marken. Är detta hallonskottssjuka? Eller är det för torrt? Vad skall vi göra för att behandla detta?

Om vi måste ta bort allt och sätta nytt, kan man då plantera på samma ställe, eller räcker det att byta jorden?

Liselotte 

Odla Svarar: 

Jag tror mera på att det är för torrt eftersom du föreslår det.

Hallonskottsjuka ger kraftiga skott som sedan angrips vid basen av svampen som ger bruna fläckar.

Det räcker inte med att byta jord. De står på fel ställe där vattenförhållandena är för dåliga. Kanske grund jord på berg.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.