Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sjöborrekaktusarna, Echinópsis

EchinópsisHej Sylvia
Skickar över en bild på min kaktus som nu är cirka 12 år gammal, den blommade med tre stycken blommor förra veckan. Det tog hela onsdagen för dem att slå ut, hur länge det tagit för knopparna att utvecklas vet jag inte för den har stått i norrläge bakom en gardin, jag hade bestämt mig för att flytta på den när jag upptäckte knopparna. Har denna kaktus något namn?

mvh
Ann Wicander
Tyresö 

Odla Svarar: 

Ooohh, vad fin kaktus! Visst har den ett namn, den hör till sjöborrekaktusarna, Echinópsis, det finns flera sorter. Blommorna som är vita eller rosa slår ut på kvällen eller på morgonen och de står oftast bara en dag. Att den står i norrläge och ändå blommar, beror på att de i naturen växer bland klippor och gräs och tål därför någon skugga. De tål också att vara i våra varma bostäder året runt, men blommar bäst om de får vila svalt under vintern.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.