Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Självfertil kiwi

För fem år sedan köpte jag en minikiwi som skulle vara självfertil. Den står i mitt lilla växthus och är grön och "grann" men... den har aldrig blommat och således aldrig burit frukt. Nu är jag på väg att ge upp och överväger att kasta den. Måste erkänna att det tar emot att kasta den så jag undrar om du har något tips på vad jag kan göra för att få "igång" den.

Med vänliga hälsningar
Ingela i Skåne
 

Odla Svarar: 

Den bör ju klara klimatet i Skåne utan att stå i ett växthus, så kanske kan du plantera ut den istället? Det kanske får den att sätta blommor och frukt också. Om den har det alldeles för gott i växthuset, så den kanske "tycker" att det är bra som det är, utan att behöva "prestera" något.

Sylvia